Toggle SlidingBar Area

HET VAKBLAD OVER PROMOTIONELE PRODUCTEN EN BUSINESS GIFTS IN BELGIË

Home

Home

NIEUWS

Product Media Advisor of the Year 2016: de genomineerden

Voor de tweede editie van de Product Media Advisor of the Year Award heeft een vakjury vijftien bedrijven (‘generalisten’) genomineerd. De prijs is een initiatief van Promo-Biss in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products – BAPP. Nieuw dit jaar is dat er naast de vijftien generalisten ook vijf specialisten genomineerd zijn voor een aparte prijs. 

oktober 6th, 2016|

Pasco Gifts: online is een én-én-verhaal

Pasco Gifts heeft onlangs de website grondig vernieuwd onder het motto ‘het web verandert, Pasco Gifts verandert mee’. Dat betekent echter niet dat Pasco Gifts aan de andere kanalen (papieren catalogus, face-to-face) minder aandacht zal schenken. Ronny De Smedt van Pasco Gifts zegt dat het een ‘én-én-verhaal’ is. 

oktober 6th, 2016|

Noma: premium verdubbelt inkomen

oktober 6th, 2016|

Een opvallende direct mailing van Noma in de brievenbus: een C4 enveloppe met daarin duidelijk méér dan een brief. Noma, een NGO die zich inzet voor patiënten in Afrika die leiden aan een noma-infectie, vroeg daarin aandacht én een donatie voor die ziekte. Als dank voor de steun stuurde men in die ‘bedelbrief’ alvast een boodschappentas en adresetiketten mee. 

Albert Heijn promoot gezond met ‘kids characters’

september 7th, 2016|

Albert Heijn heeft besloten om ‘kids characters’ (zoals cartoonhelden) alleen nog maar op gezonde producten van het eigen merk te gebruiken. In een persmededeling liet Albert Heijn weten dat “…. ongezondere producten van het eigen merk het straks zonder stripfiguren en kinderidolen (zullen) moeten doen. Dit gebeurt in fases, er is al een start gemaakt en eind 2017 is dit proces klaar.”

Sky-O-project Fair Trade-gecertificeerd

september 7th, 2016|

Het project ‘Villageworks Songkhem’ in Cambodja waaraan Sky-O zijn medewerking verleent, is onlangs gecertificeerd als een Fair Trade-bedrijf door de World Fair Trade Organization. De ‘Villageworks Songkhem’ maakt van ‘afgeschreven’ producten (rijst- en cementzakken, gebruikt textiel) nieuwe producten zoals congrestassen, rugzakken, fietstassen, geldbeugels.

Napoleon Games: de kracht van product media

september 6th, 2016|

Napoleon Games heeft tijdens de afgelopen Olympische Spelen van Rio de Janeiro de kracht van product media aangetoond. In het kader van het Europees Kampioenschap voetbal had de keten van casino games en online-sportweddenschappen Napoleon-hoeden in de Belgische kleuren uitgedeeld. En die hoeden gingen mee in de bagage van enkele Belgische hockeysupporters richting Brazilië. Tijdens de hockeywedstrijd België – Nieuw-Zeeland op 13 augustus verschenen twee blije supporters met hun Napoleon Games-hoeden prominent in beeld. En die beelden gingen de halve wereld rond…

Nieuws archief

Sponsored links:

pascogifts
belgosweet
lavista

Latest Promo-Ideas:

Promo-Biss Magazine

archief

Een gratis proefabonnement van het vakblad over promotionele producten en business gifts.

gratis proefnummer

Leveranciers